Skip to content

Hovenier Numansdorp

Hovenier Numansdorp

Als u echt iets bijzonders wilt maken van uw tuin, dan doet u er zeer verstandig aan om voor ons, voor de hovenier in Numansdorp dus, te kiezen. Alleen dan krijgt u een tuin om van te watertanden met planten die passen bij uw woning en krijgt u bovendien die tuin die het aantrekkelijk maakt om tijdens de zomermaanden in te verblijven.

Specialist in alles wat met buiten te maken heeft

Wij als hovenier in Numansdorp kunnen u in de breedste zin van het woord van dienst zijn. Zelf noemen we ons wel eens specialist in alles wat met buiten te maken heeft. Zeker als u een nieuwe woning heeft laten bouwen en ook de tuin nog ingericht moet worden, is het verstandig om ons als hovenier in Numansdorp in te schakelen. Het aanleggen van een tuin vraagt ervaring en expertise. Besluit u voor ons te kiezen als het gaat om tuinaanleg, dan kunt u ook meteen een onderhoudscontract bespreken. Wij zullen uw tuin dan niet alleen aanleggen, maar ook onderhouden. Dan weet u zeker dat uw tuin lang in perfecte staat zal blijven.

Hovenier Numansdorp

De hovenier in Numansdorp neemt ook graag het onderhoud van de tuin op zich

Natuurlijk is uw idee en uw wens leidend bij het aanleggen van de tuin. Op basis van onze ervaring en expertise kunnen we al snel iets zeggen over de haalbaarheid. Vervolgens maken we een plan van aanpak. In dat plan staat alles wat er in de tuin te gebeuren staat. Een eventueel aan te leggen overkapping is ingetekend, de schuttingen staan eveneens in het ontwerp getekend net als verlichting voor in de tuin en bloembakken en de gebruikte bloemen en planten. Kiest u voor ons als hovenier in Numansdorp, dan is niets onmogelijk. Wilt u een vijver in de tuin? Dan is dat geen enkel probleem. Door onze jarenlange ervaring heeft de tuin geen geheimen meer voor ons.

Wij weten als geen ander wat uw tuin nodig heeft

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met de klant en wij houden ons graag aan de gemaakte afspraken. We bewaken budget en deadlines en zien de toegevoegde waarde van samenwerken in. En als we de tuin aangelegd hebben, verzorgen we ook al bijzonder graag het onderhoud. Wij weten wat er gebeuren moet om de tuin steeds in perfecte staat te houden. Een tuin aanleggen is iets wat smeekt om ervaring en kennis van zaken. In ons als hoveniersbedrijf in Numansdorp vindt u een perfecte partner voor als u graag een perfecte tuin wilt.